Hele zalm met kruidenkorst uit de oven

Vis bereiden moeilijk? Integendeel. Met dit receptje zet je in no-time een hele zalm met kruidenkorst op tafel. De topping bestaat uit verse peterselie, bieslook en dille met wat citroen en feta. Héérlijk. De zoutige feta smaakt goed in combinatie met de verse kruiden en de frisse citroen. Dit visje is ideaal voor als je eters krijgt. Je eet er met gemak met minstens vier personen van. Serveer met een lekkere frisse salade, wat gekookte krieltjes en klaar is je gezonde maaltje. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |