Herfstsalade gewikkeld in parmaham

Snelle basis groentesoep


Deze mooie salade met vijgen en blauwader kaas is een prachtig voorgerecht. Het bakje van Parma ham zorgt dat het er spectaculair uit ziet. Het is echter helemaal niet zo moelijk. Je kunt de salades ook prima voorbereiden en in het huishoudfolie gekoeld weg zetten. Vlak voor het serveren hoef je ze dan alleen op de borden te plaatsen en wat pompoenpitten en dressing er over heen te sprenkelen.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Mieke van den Bos
  • Wim Frentz
  • Gea Schippers
  • Brenda Koesveld
  • Roxanne Vollenbroek
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.