Hüttenkäse-spinazie muffins

Hüttenkäse-spinazie muffins


Zoete muffins zijn lekker, maar iets hartige muffins zijn misschien nog wel lekkerder. Door groenten aan je muffins toe te voegen krijgen ze niet alleen dat lekkere hartige smaakje, maar stop je er ook flink wat vitaminen in. Deze Hüttenkäse-spinazie muffins zijn smeuïg en gezond! Maak je dit recept voor kinderen? Voeg er dan wat stukjes fijngesneden dadels aan toe. Kinderen genieten nog meer van gerechten met een beetje zoet erin. En ook voor volwassenen is dit een lekkere variatietip!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Hüttenkäse

Hüttenkäse is een jonge ongerijpte kaas en vanwege de frisse smaak is het toepasbaar in zowel zoete als hartige gerechten. Lekker licht op brood, maar ook in salades, bij vis- en vleesgerechten, of zelfs in een toetje. De variatie is eindeloos! Inspiratie nodig? Probeer dan zeker eens één van deze lekkere en toegankelijke recepten.

Bowl of happiness Bowl of happiness
Baquette uit de oven Baquette uit de oven
Frisse zomersalade met Hüttenkäse Frisse zomersalade met Hütten...
Meer van Hüttenkäse

Favoriet recept van

  • Miranda Kamphuis
  • Dee Kay
  • Suzanne van den Berg
  • Bianca Janssen
  • Hüttenkäse
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.