Indiase curry

Deze Indiase curry met kip, bloemkool, ui, tomaat, kokosmelk en Garam Masala is echt fantastisch! De typische Indiase smaak aan de curry komt van de Garam Masala. Dit is een Indiaas specerijenmengsel dat o.a. bestaat uit gember, kardemom, komijn, koriander en kaneel. De curry is helemaal niet moeilijk om te maken en echt super lekker. Serveer deze Indiase curry met rijst of quinoa en genieten maar. Eet smakelijk. Dit recept is m.u.v. de rijst Voedselzandloper proof. Gebruik in plaats van rijst quinoa
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |