Japanse cheesecake (Cotton cheesecake)
De cotton cheesecake ofwel de Japanse cheesecake wordt steeds populairder: een heerlijke, super luchtige (en wiebelende) cheesecake! Het bakken van deze cheesecake is wel iets uitdagender dan een basis variant: in de Japanse cheesecake worden meer eieren verwerkt, werk je au bain-marie en gaat het bakken anders dan normaal. Ben je ook zo nieuwsgierig naar dit recept?
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |