Japanse cheesecake

Het wordt tijd voor een andere cheesecake variant. Een luchtige Japanse cheesecake in dit geval. Het recept is heel anders dan dat je normaal van een cheesecake gewend bent. Dit komt door de toevoeging van opgeklopt eiwit aan het beslag. Deze Japanse cheesecake zorgt voor een totaal andere smaakbeleving, maar is heel fijn qua smaak en textuur. Zeker de moeite waard om te proberen dus. Serveer met poedersuiker en/of wat vers rood fruit. Smullen!
Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 75 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |