Joegoslavische Burek sa sirom
Burek sa sirom is een gerecht uit de Joegoslavische keuken. Het is een deeggerecht dat vaak gemaakt wordt van bladerdeeg of filodeeg dat gevuld wordt met bijvoorbeeld spinazie of kaas. Mocht je hier niet zo'n fan van zijn, vul het dan gerust met andere ingrediƫnten, zoals gehakt, ui of aardappelen. Burek kun je eten als voor- of bijgerecht, maar ook als snack is het om van te smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |