Kaas-Uienbrood

Foody Redactie


Dit heerlijke kaas-uienbrood is zeker binnen 5 minuten van tafel verdwenen. In dit recept wordt een afbak ciabatta gebruikt. Ciabatta brood is ideaal om het kaas-uienmengsel bovenop te stapelen. Voeg als laatste nog wat lenteuitjes en tomatenblokjes toe. Enjoy!
TIP: Heerlijk als snack bij de borrel, maar natuurlijk ook als hapje bij een kom soep of als een kleine lunch.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Gerrit Hoekstra
  • Melissa Schurer
  • Marian van Gruijthuijsen
  • Louise Van Der Kelen
  • Isabel de Bruijn
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.