Kersen-kruimelcake

Kersen-kruimelcake


Er zijn weer kersen! Heerlijk! Jammer is het alleen dat ze altijd maar zo kort verkrijgbaar zijn. En kersen zijn niet alleen lekker om als tussendoortje te eten, ze zijn ook top om te verwerken in baksels. Deze kersencake met knapperige kruimels is perfect om het kersenseizoen mee te vieren. De verschillende texturen in deze cake maken dat hij extra lekker is. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Sandra Overbeek
  • Suzanne van den Berg
  • Louise Van Der Kelen
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.