Kibbeh met amandel

Ingrediënten
- 200 gr lamsgehakt
- 200 gr bulgur
- 3 el amandelen, fijn gehakt
- 1 uitje, fijn gehakt
- 100 gr lamsgehakt
- 1 uitje, fijn gehakt
- ½ tl gemalen piment
- ½ tl gemalen komijn
4 personen
Kibbeh is hét nationale gerecht van veel Midden-Oosterse landen en is gemaakt van lamsgehakt, uien en amandelen met een krokant korstje van bulgur. Het heeft iets weg van een gebakken kroket gevuld met gehakt rundvlees of lamsvlees. Serveer de kibbeh met een frisse yoghurt-munt saus en een lekker frisse bulgursalade. Eet smakelijk.


Op LeukeRecepten.nl deel ik mijn passie en liefde voor koken. Laat je inspireren door de vele...
Volg Leukerecepten.nl
![]() |
Thaise Massaman curry met kip... |
![]() |
Rode Curry met kipballetjes |
![]() |
Plaattaart met witlof en geroo... |