Kippensoep met nootmuskaat en foelie

Een kom soep is altijd heerlijk, maar vooral in de herfst/winter is dit ultiem genieten. En deze kippensoep met nootmuskaat en foelie moet je een keer gemaakt hebben. Zónder toegevoegde bouillonblokjes. Helemaal niet ingewikkeld, maar oh zo lekker!! Je bent er slechts een klein half uurtje mee bezig de rest van de tijd moet de soep lekker trekken. Serveer de soep met wat gehakte peterselie en smullen maar. Enjoy! Voorbereidingstijd: 30 min | Wachttijd: 3-3,5 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |