Kleffe kokos-banaancake
Bananenbrood of bananencake, er zijn verschillende soorten varianten. En deze kleffe kokos-banaancake is ook weer een topper. De gecondenseerde kokosmelk zorgt voor het kleffe, de banaan voor het zoete en daarnaast zorgt deze er ook voor dat de cake er natuurlijk een stuk leuker uit ziet. TIP: Laat de cake volledig afkoelen zodat alle smaken goed tot z'n recht komen.
Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 60 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |