Knolselderijgratin met roquefort

Als je aan knolselderij denkt, denk je al vaak aan een puree. Maar je kunt de knolselderij ook perfect verwerken in een gratin. Een Frans ovengerecht. Het bestaat uit niets meer dan heel dun gesneden groenten die je overgiet met room en met kaas bestrooit. In de oven garen de plakjes groenten, de kaas smelt en van room wordt alles lekker. Toch? Met deze knolselderijgratin ben je ook in een mum van tijd klaar. Het recept is vegetarisch al heel lekker, maar wat uitgebakken spekjes op elk laagje is ook echt een aanrader. Genieten!
Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 35 min + 20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |