Labne met za'atar en citroenzeste

Labne op 2 manieren


Labne is een frisse, hartige yoghurtdip, op smaak gebracht met Arabische kruiden. In Libanon is Labne een erg populair bijgerecht en het wordt dan ook vaak gegeten met Arabisch flatbread. Het fijne is ook dat het erg gemakkelijk is om te maken. Laat de Turkse yoghurt minimaal 4 uur uitlekken en voeg naar smaak kruiden toe. Deze variant is op smaak gebracht met za'atar en citroenzeste. Maak de labne af met een lekkere drizzle olijfolie. Heerlijk als je gek bent op yoghurt en frisse smaken. Enjoy! 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Liesje_abc
  • Jose Van Vliet Al Kurdi
  • Kris Timmerman
  • Gepke
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.