Milanese Ossobuco

Ingrediënten
- 4 runderschenkels
- 2 eetlepels bloem
- 1 winterpeen
- 1 stengel bleekselderij
- 1 ui
- 5 teentjes knoflook
- 1 blik tomatenblokjes (400 gram)
- 100 milliliter water
- 1 blokje runderbouillon
- 2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden
- Peper
- Zout
- 1 eetlepel natuurazijn
- 1 eetlepel olijfolie
- 3 eetlepels verse peterselie
3 personen
Misschien gaat er geen belletje rinkelen bij het woord 'Ossobuco'. Ossobuco is een gerecht met gestoofde kalfsschenkels, maar in dit recept worden er runderschenkels gebruikt. Het recept is voldoende voor 2 tot 3 mensen en is het lekkerst uit de slowcooker. Maak het af met gremolata en een beetje risotto. Eetsmakelijk! Let op: Het vlees moet ongeveer 6 uur garen in de slowcooker.


Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nl
![]() |
Aioli aardappelsalade met spek... |
![]() |
Citroen courgetti met knoflook... |
![]() |
Spaghetti zalm Florentine |