Moghrabieh met gerookte kip en raapstelen
Moghra wat? Moghrabie, ook wel beter bekend als parelcouscous in Nederland, is een Libanees gerecht welke tussen couscous en pasta in zit. Het heeft een harde structuur en daardoor een heerlijke bite. Je eet deze parelcouscous op traditionele wijze (zoals in de Noord-Libanese stad Tripoli) met kikkererwten, uien en specerijen als piment, kaneel en karwij. Maar het is ook super in salades en soepen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |