Mosterdkip
Mosterdkip, yum! Mosterdkip is niets meer dan kipfilet met mosterdmarinade. Simpel om te maken en echt superlekker! Snijd de kipfilet in blokjes en laat een half uurtje trekken in een mosterdmarinade. Leg de kip vervolgens op een bakplaat en schuif het voor zo'n 25 minuten de oven in. Serveer de mosterdkip op een Turks brood met wat tomaatjes, komkommer en sla en het genieten kan beginnen. Eet smakelijk!
Voorbereiding: 10 min, Wachttijd: 30min, Oventijd: 25min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |