Noodlesoep met omeletreepjes

Ingrediënten
- 2 el zonnebloemolie
- 1 ui, gesnipperd
- ½ prei, in halve ringen
- 2 el currypasta (of naar smaak)
- 1,25 liter hete groentebouillon
- 200 g sugar snaps, gehalveerd in de lengte
- ½ Chinese kool, in reepjes
- ½ gele paprika, in reepjes
- ½ rode paprika, in reepjes
- 100 g brede rijst noodles
- 1 limoen
- 4 takjes koriander
- 3 eieren, geklutst
Het op smaak brengen van dit soepje gebeurt met een lekkere currypasta. Bak het even mee met het uitje en de prei zodat alle smaken goed vrijkomen en dan ruikt het al heerlijk in de keuken. Het handige aan curry gebruiken is ook dat je het net zo pittig kan maken als je wilt. Hou je meer van een zachte smaak, gebruik dan een milde currypasta en als je meer van de vlam in de pan bent is een hete rode pasta een uitkomst. En experimenteer ook met de hoeveelheden. Iedere currypasta is weer verschillend. Is je soep te heet geworden? Voeg dan wat kokosmelk toe.


Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor Lekkers
![]() |
Zoete aardappelsoep met kokosmelk |
![]() |
Hartige pannenkoek met pompoen... |
![]() |
Rode kool salade met grapefrui... |