Nougat met amandel en pistache

Nougat met amandel en pistache


Zelf nougat maken klinkt als een behoorlijke uitdaging, maar met dit duidelijke recept voor nougat met amandel en pistache is het best goed te doen. Het leuke is dat je met dit basisrecept voor nougat alle kanten op kunt gaan. Je kunt met de ingrediënten variëren, andere noten gebruiken, gedroogd fruit toevoegen, stukjes koek erdoor mengen of andere smaakstoffen aan de nougat geven.  Voorbereidingstijd: 45 min | Uitharden: minimaal 12 uur 
Dit recept is afkomstig uit het boek De Brabander van Hidde de Brabander. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.