Nougat met amandel en pistache
Zelf nougat maken klinkt als een behoorlijke uitdaging, maar met dit duidelijke recept voor nougat met amandel en pistache is het best goed te doen. Het leuke is dat je met dit basisrecept voor nougat alle kanten op kunt gaan. Je kunt met de ingrediënten variëren, andere noten gebruiken, gedroogd fruit toevoegen, stukjes koek erdoor mengen of andere smaakstoffen aan de nougat geven. Voorbereidingstijd: 45 min | Uitharden: minimaal 12 uur
Dit recept is afkomstig uit het boek De Brabander van Hidde de Brabander.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |