Ossobuco van hert met oerwortel en bataat

Ossobuco van hert met oerwortel en bataat


Ossocuco is een klassiek Italiaans gerecht en deze variant met Hollandse hert in plaats van kalfsschenkel is super om te serveren als kerstdiner. Hollandse hert heeft een verfijnde wildsmaak en is heerlijk in combinatie met geroosterde oerwortel, zoete aardappel en een royale hoeveelheid van de saus. Geniet ervan. Bereidingstijd: 30 min/ Wachttijd: 2 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Kerstdiner: Wildstoof van hert
 9
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Hoofdgerecht: Hertenstoof met rode wijn
 19
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
The Lion Moments – Groentechips
 2
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.