Ossobuco van hert met oerwortel en bataat
Ossocuco is een klassiek Italiaans gerecht en deze variant met Hollandse hert in plaats van kalfsschenkel is super om te serveren als kerstdiner. Hollandse hert heeft een verfijnde wildsmaak en is heerlijk in combinatie met geroosterde oerwortel, zoete aardappel en een royale hoeveelheid van de saus. Geniet ervan. Bereidingstijd: 30 min/ Wachttijd: 2 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |