Hertenstoof met rode wijn

Hoofdgerecht: Hertenstoof met rode wijn


Wild en de Kerst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze hertenstoof gegaard in rode wijn  is daarom ook zeker een aanrader om te serveren met het kerstdiner. Helemaal niet moeilijk en echt heerlijk! Je kunt deze hertenstoof ook prima al een dag van te voren maken, zo kunnen de smaken goed intrekken en geeft het je nét even wat minder stress op de dag zelf. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Gert-Jan Alders
  • Victor Riemslag Baas
  • Martine Waalkens
  • Rinze van der Kooi
  • Marja Tunk-Oudejans
  • Mieke Nouwen Boshoven
  • Christianepeijer
  • Katja Cocco
  • PvdZ
  • Foody redactie
Snelle basis groentesoep
 8
Foody redactieFoody redactie
Stoofvlees met rode wijn
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Francesca’s visstoof uit Frankrijk
 8
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Foody Redactie
 14
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
 29
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.