Ovenschotel met kabeljauw, groene asperges en Parmezaanse kaas

Deze ovenschotel met kabeljauw, groene asperges en Parmezaanse kaas is echt een topper. Ontzettend gemakkelijk om te maken en ook nog eens verrassend lekker! En laten we eerlijk zijn, het gerecht ziet eruit als een plaatje. Zeker de moeite waard dus. Eet smakelijk! Tip: Serveer de ovenschotel met een salade of (gebakken) aardappeltjes.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |