Pestobrood met olijven en rozemarijn

Pestobrood met olijven en rozemarijn


Pesto: ik kan er geen genoeg van krijgen. Toen ik dit recept van gegrild pestobrood tegenkwam, was ik dan ook gelijk enthousiast. Een zelfgemaakt brood gevuld met pesto en mozzarella... dat kan niet anders dan genieten zijn! Wat een heerlijk brood voor de lunch, brunch of tijdens een borrel. Laat je niet afschrikken door het zelf maken van het deeg, dat is echt heel snel gedaan. En terwijl je het deeg laat rijzen, maak je de pesto. Zo gepiept!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.