Rabarbertaart met pistache

Ingrediënten
- 6-8 stengels rabarber
- 100 gr pistachenoten
- 80 gr boter, op kamertemperatuur
- 100 gr suiker
- 30 gr bloem
- 2 eieren
- snuf zout
- ½ citroen, rasp
- 3 el suiker
- 2 el maïzena
- 175 gram bloem
- 75 gr witte basterdsuiker
- 40 gr amandelmeel
- 100 gr boter, op kamertemperatuur
- 1 ei
- ¼ tl zout
- 50 gr abrikozenjam
- handje pistachenoten, geroosterd en grof gehakt
8 personen
Ieder jaar is het weer feest als de rabarber weer verkrijgbaar is! Heerlijk! Met rabarber kun je heerlijke crumble maken, jam, cake, of zoals hier het geval, een lekkere rabarbertaart met pischate. Deze taart is behalve heel erg lekker ook nog eens heel leuk om te maken. En hij ziet er ook uit als een plaatje toch? Garneer de rabarbertaart met wat abrikozenjam, top af met wat pistachenootjes en genieten maar.


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |