Rauwe bietencarpaccio van Chiogga biet

Rauwe bietencarpaccio van Chiogga biet


4 personen

Ik ben groot fan van Chiogga bietjes. Ze zijn namelijk niet alleen lekker om te eten, maar ook heel mooi om naar te kijken: zo mooi roze met wit! Ik maakte er een lekker fris voorgerechtje van, in de vorm van carpaccio met geitenkaas, rucola en walnoten. Lekker clean en perfect voor in de zomer. Dat wordt genieten mensen!

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.