Rauwe bietencarpaccio van Chiogga biet
Ik ben groot fan van Chiogga bietjes. Ze zijn namelijk niet alleen lekker om te eten, maar ook heel mooi om naar te kijken: zo mooi roze met wit! Ik maakte er een lekker fris voorgerechtje van, in de vorm van carpaccio met geitenkaas, rucola en walnoten. Lekker clean en perfect voor in de zomer. Dat wordt genieten mensen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |