Slagroomsoesjes

Simpel, maar altijd een succes. Dat zijn deze slagroomsoesjes zeker! Bijna iedereen kun je wel blij maken met versgebakken soesjes. En als je ze toch gaat bakken, maak dan gelijk een extra lading. Ongevulde soesjes kun je namelijk heel goed in de diepvries bewaren. Perfect voor bij de koffie/thee. Maar ook heerlijk om tussendoor van te snoepen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |