Snelle bladerdeeg appeltaartjes

Snelle bladerdeeg appeltaart – recept


Wie houdt er niet van appeltaart? Met deze snelle én makkelijke appeltaartjes van bladerdeeg heb je binnen no-time versgebakken appeltaartjes. Binnen een kwartier kunnen ze al lekker de oven in. De vulling van deze appeltaartjes bestaat uit alleen appel met kaneel, maar daar kun je volop mee variëren. Voeg bijvoorbeeld rozijnen, gedroogde cranberry’s of stukjes gedroogde abrikoos toe. Of ga voor een vulling van peer, kers of abrikoos. Het kan allemaal. Smullen! 
Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 25-35 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Sjoukje van der Kooi
  • Mkostense
  • Cobi.
  • Louise Van Der Kelen
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.