Speculaasbrokken

Alhoewel speculaas het hele jaar door verkrijgbaar is, past het toch het beste bij deze tijd van het jaar. Vooral speculaasbrokken. Lekkere dikke stukken met amandelschaafsel bovenop. Yum! En deze speculaasbrokken kun je gemakkelijk zelf maken. Deze variant is gemaakt met havermeel, amandelmeel en kokosbloesemsuiker. Kokosbloesemsuiker is ideaal omdat deze suiker een fijne karamelsmaak heeft van zichzelf. Klinkt goed toch?
Voorbereidingstijd: 15 min | Wachttijd: 30 min | Oventijd: 25-30 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |