Speculaasbrokken

Speculaasbrokken


Alhoewel speculaas het hele jaar door verkrijgbaar is, past het toch het beste bij deze tijd van het jaar. Vooral speculaasbrokken. Lekkere dikke stukken met amandelschaafsel bovenop. Yum! En deze speculaasbrokken kun je gemakkelijk zelf maken. Deze variant is gemaakt met havermeel, amandelmeel en kokosbloesemsuiker. Kokosbloesemsuiker is ideaal omdat deze suiker een fijne karamelsmaak heeft van zichzelf. Klinkt goed toch? 
Voorbereidingstijd: 15 min | Wachttijd: 30 min | Oventijd: 25-30 min 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Brigitte Peters
Video: Speculaasbrokken
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Speculaasbrokken
 2
Laura's BakeryLaura's Bakery
Speculaas zelf maken voor Sinterklaas!
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.