Dikke speculaasbrokken

De lekkerste speculaasbrokken bak je zelf! Heerlijk en perfect voor bij een mok warme chocolademelk! Voor deze speculaasbrokken wordt Zeeuwse bloem gebruikt, dat geeft extra knapperige speculaasbrokken. Zeeuwse bloem kan je bij de molen en bij sommige bakwinkels kopen. Mocht je er niet aan kunnen komen dan kan je het ook vervangen door gewone bloem.
Bereidingstijd: 25 min | Wachttijd: minimaal 60 min | Oventijd: 45-55 minĀ
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |