Spiesjes van gehaktballetjes met pindasaus

Muffins met citroen en bramen


Deze spiesjes van gehaktballetjes, geserveerd met pindasaus, zijn heerlijk om te serveren als borrelhapje, maar zullen het ook goed doen op een zomers barbecuefeestje. Ook de pindasaus in dit recept maak je ontzettend gemakkelijk zelf. En wees echter gerust, deze spiesjes van gehaktballetjes met pindasaus kun je ook prima maken op het fornuis. Een barbecue is dus zeker geen vereiste. Lekker zijn deze balletjes sowieso.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Carla Oosterbaan
  • Katja Cocco
  • Yvonne Meulenbroeks
  • Sylvia Willemsen
  • Marjanne van Loon
  • Praet
  • Cobi.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.