Spiesjes van gehaktballetjes met pindasaus
Deze spiesjes van gehaktballetjes, geserveerd met pindasaus, zijn heerlijk om te serveren als borrelhapje, maar zullen het ook goed doen op een zomers barbecuefeestje. Ook de pindasaus in dit recept maak je ontzettend gemakkelijk zelf. En wees echter gerust, deze spiesjes van gehaktballetjes met pindasaus kun je ook prima maken op het fornuis. Een barbecue is dus zeker geen vereiste. Lekker zijn deze balletjes sowieso.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |