Toast met spinazie en champignons

Foody Redactie


Wil je dagelijks wat meer groente eten? Dan kan het goed zijn om daar in de ochtend al mee te starten. Dit kun je doen door groente als spinazie of boerenkool te verwerken in een smoothie, maar je kunt de dag ook starten met een hartig ontbijt. Met deze toast met spinazie en champignons bijvoorbeeld. Je bent er niet heel veel tijd aan kwijt, binnen 15 minuten staat deze heerlijke toast al op tafel. Liever niet als ontbijt? Als lunch is deze toast ook perfect! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Trustedredalive
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.