Witloftaart met prosciutto

Ingrediënten
Deze witloftaart met prosciutto is een variatie op de de traditionele witlof met ham en kaas uit de oven. De prosciutto maakt deze schotel wel net een tikje meer bijzonder dan gewone schouder- of achterham. De toevoeging van Alpro Cuisine, plantaardige variatie op kookroom, maakt de witloftaart lekker romig. Je kunt deze ovenschotel prima voorbereiden. Dit doe je door de schotel te maken en hem vervolgens iets korter dan de aangegeven baktijd af te bakken. Vervolgens hoef je de schaal slechts nog even in de oven te schuiven en op te warmen!


Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...
Volg Brenda Kookt!
![]() |
Taquitos met zoete aardappel |
![]() |
BBQ Rub - zoete kruidenmix / b... |
![]() |
Bananenbrood muffins met pinda... |