Witloftaart met prosciutto

Foody Redactie


Deze witloftaart met prosciutto is een variatie op de de traditionele witlof met ham en kaas uit de oven. De prosciutto maakt deze schotel wel net een tikje meer bijzonder dan gewone schouder- of achterham. De toevoeging van Alpro Cuisine, plantaardige variatie op kookroom, maakt de witloftaart lekker romig. Je kunt deze ovenschotel prima voorbereiden. Dit doe je door de schotel te maken en hem vervolgens iets korter dan de aangegeven baktijd af te bakken. Vervolgens hoef je de schaal slechts nog even in de oven te schuiven en op te warmen! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Alpro
  • Wil Joop
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.