Wortelsoep recept met spekjes, geitenkaas en tijm

Soep is altijd een goed idee. Of het nu is voor tussendoor, lunch, voorgerecht of als hoofdmaaltijd. En deze wortelsoep met spekjes, geitenkaas en tijm is écht een topper. Gemakkelijk om te maken, lekker romig en vol van smaak. Omdat de wortels tijdens het bakken wat zoet worden, vormen de zoute spekjes en de geitenkaas on top een perfecte tegenhanger. Serveer de wortelsoep met lekker wat sneetjes boerenbrood. Smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |