Zoete aardappelrijst met gehaktballetjes

Foody Redactie


Er zijn steeds meer gezonde rijst-varianten zoals bloemkoolrijst en broccolirijst, maar heb je de zoete aardappelrijst al eens geprobeerd? Ondanks dat het misschien niet op rijst lijkt en geheel zijn eigen smaak heeft, hebben wij een heerlijk gerechtje met zoete aardappelrijst voor je!  Lekkere gehaktballetjes en een pittige wasabimayonaise vergezellen de sweet potatoes in dit gerecht. Liever niet te pittig? Geen probleem, speel dan gewoon met de hoeveelheid wasabi of voeg citroenmayonaise toe in plaats de wasabimayo. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Domini Paardekooper
  • Cj.de.groot
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.