Zuivelvrije panna cotta met passievrucht

Zuivelvrije panna cotta met passievrucht. Yum!! Ontzettend simpel om te maken perfect om te serveren als je gasten te eten krijgt. Je kunt de panna cotta gemakkelijk de dag ervoor of ’s middags al klaarmaken. Vlak voor het serveren garneer je de panna cotta met passievrucht. Het is geen mierzoet dessert; het zoetzuurtje uit de passievrucht combineert heel mooi met de zachte smaken van de honing en vanille. Liever veganistisch? Vervang dan de honing door agavesiroop of ahornsiroop. Enjoy! Voorbereidingstijd: 15 min | Koeltijd: minimaal 4 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nl
![]() |
Bananen smoothie met pindakaas... |
![]() |
Tinto de Verano |
![]() |
Italian Spritz witte wijn cock... |