Asperges met zalm en bladerdeeg

Ingrediënten
2 personen
Toen ik de eerste asperges in huis had wist ik nog niet echt wat ik er mee wilde maken. Traditioneel met ham, boter en ei is het natuurlijk heerlijk, maar ik wilde iets anders. Asperges met zalm leek me wel wat en uiteindelijk werd het dit receptje met zalm en bladerdeeg. Ik wist niet hoe de asperges het in de oven zouden doen en was een beetje bang dat ze droog zouden worden. Dat was gelukkig niet het geval. Een lekker makkelijk én smakelijk gerechtje dat bij ons ontzettend in de smaak viel.


Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...
Volg Brenda Kookt!
![]() |
Taquitos met zoete aardappel |
![]() |
BBQ Rub - zoete kruidenmix / b... |
![]() |
Bananenbrood muffins met pinda... |