Bananenbrood met pindakaas
Bananenbrood, héérlijk! Puur bananenbrood, met noten, met jam.. je kunt nooit genoeg bananenbrood recepten hebben. En van tussendoortjes kun je ook nooit genoeg hebben. Tijd dus voor weer een lekker bananenbrood recept. Ditmaal een variant met pindakaas. Onwijs simpel om te maken en net even wat meer hartig dan normaal. Perfect voor bij de koffie. Enjoy!
Bereidingstijd: 10 minuten | Oventijd: 35-40 minuten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |