Basisrecept voor wit brooddeeg

Basisrecept voor wit brooddeeg


Dit recept voor brooddeeg is een basisrecept, waar je prima mee kunt variëren. Gebruik in plaats van bloem bijvoorbeeld speltbloem, vervang een gedeelte van de bloem door volkorenmeel of voeg kruiden of specerijen toe voor een twist. Als je het deeg langer laat rijzen, kun je minder gist gebruiken. De langere rijstijd zorgt voor een vollere smaak aan het brood. Wat zou jij met dit basis brooddeeg willen bakken? Voorbereidingstijd: 15 min | Rijzen: 2x 60 min

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Cobi.
Flammkuchen
 4
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Snackbrood
 1
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Brioche brood
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.