Beef Wellington
Beef Wellington is een klassiek gerecht wat vooral bekend staat om de moeilijkheidsgraad van het bereiden ervan. Het stond daarom ( en natuurlijk om de smaak!) al een lange tijd op mijn food-bucketlist. Beef wellington is een rosé stukje ossenhaas met een knapperig korstje van bladerdeeg, tenminste, als je het goed klaarmaakt. Anders krijg je volgens talloze kookprogramma’s een rauw of overgaar stuk vlees met een verlept plakje bladerdeeg. Ik was dus ontzettend bang dat mij dit ook zou overkomen, maar het verbaasde me echt hoe makkelijk dit gerecht is. Laat je daarom niet bang maken door kookwedstrijden op tv: dit kun jij ook!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |