Rund uit de oven met rode wijnjus

Rund uit de oven met rode wijnjus


Kalkoen, een grote ham of bijvoorbeeld een flink stuk beef Wellington: een groot stuk vlees hoort gewoon bij een kerstdiner! Als je dat ook nog eens serveert met een heerlijke smaakvolle saus, dan kan je diner niet meer stuk! Dit gerecht van rund met rode wijnjus is echt fantastisch voor kerst en zó rijk van smaak dat je er instant gelukkig van wordt. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Sylvia Willemsen
  • Muriël Van de Pol
Snelle basis groentesoep
 7
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 4
Foody redactieFoody redactie
Staartstuk
 1
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.