Gevulde runderrollade met rode wijn truffelsaus
Dit heerlijke gerecht is onderdeel van het foodbloggers kerstmenu. Deze gevulde runderrollade met rode wijn truffelsaus is het hoofdgerecht. De rollade is heerlijk gevuld met een geweldig mengsel van spinazie en bospaddenstoelen. Zalig met de rode wijn truffelsaus! Eet de gerechtje lekker met geroosterde aardappelen en groenten uit de oven.
Bereidingstijd: 30 min, Wachttijd: 70 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |