Brioche

Brioche


Altijd al gedacht dat het maken van een brioche ingewikkeld is? Niets is minder waar, want moeilijk is het zeker niet, geduld vergt het wel. Het deeg moet namelijk heel wat uren rijzen in de koelkast. Daarom is het het handigst als je een avond van te voren al begint met het maken van het deeg. 'S ochtends nog even afbakken je kunt heerlijk genieten van een warme brioche bij het ontbijt. Klinkt goed toch? Smullen maar.

Voorbereidingstijd: 15 min, Wachhtijd: 10 uur, Oventijd: 25 minuten

 

Favoriet recept van

  • Esther Den Os
  • Alleblasmaaike
  • Suzanne van den Berg
  • Mirthe
  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
  • Fatima Liyana
  • Willemijn Schot
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.