Cajun kip gevuld met roomkaas en paprika

Ingrediënten
Een gevulde kip is heerlijk! En tijdens het kerstdiner mag deze ook niet ontbreken. Deze kip is gevuld met een heerlijk roomkaasmengsel welke bestaat uit roomkaas, knoflook, paprikapoeder korianderpoeder, citroensap en olijfolie en paprika. Wrijf de kip grondig in met de marinade en laat en leg ‘m, goed verpakt in vershoudfolie in de koelkast voor 24 uur. De volgende dag hoef je de kip alleen nog maar in de oven te schuiven voor zo'n 50 min. Het is super gemakkelijk om te maken en het kan bijna niet mislukken. Serveer met geroosterde aardappelen en groenten.
Bereidingstijd: 15 minuten, Wachttijd: 24 uur, Oventijd: 50 minuten


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |
![]() |
Salade met bulgur, garnalen en... |