Cajun kip gevuld met roomkaas en paprika

Cajun kip gevuld met Boursin en paprika


Een gevulde kip is heerlijk! En tijdens het kerstdiner mag deze ook niet ontbreken. Deze kip is gevuld met een heerlijk roomkaasmengsel welke bestaat uit roomkaas, knoflook, paprikapoeder korianderpoeder, citroensap en olijfolie en paprika. Wrijf de kip grondig in met de marinade en laat en leg ‘m, goed verpakt in vershoudfolie in de koelkast voor 24 uur. De volgende dag hoef je de kip alleen nog maar in de oven te schuiven voor zo'n 50 min. Het is super gemakkelijk om te maken en het kan bijna niet mislukken. Serveer met geroosterde aardappelen en groenten.

Bereidingstijd: 15 minuten, Wachttijd: 24 uur, Oventijd: 50 minuten

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Wil Joop
  • Anne de Jong
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.