Cranberryrelish met walnoten

cranberryrelish met walnoten


Deze cranberryrelish met walnoten is super! De mandarijnschil versterkt de smaak op een heel lekkere manier. Omdat er in de relish agavesiroop is gebruikt in plaats van suiker wordt deze relish niet te zoet. De relish is super in combinatie met wat oude kaas, maar ook bij een tosti met brie en ham is heerlijk! En op de kersttafel bij een stuk kalkoen mag de relish ook niet ontbreken. Koel en donker is het ongeveer 1 maand houdbaar, maar of je dat gaat redden is nog maar de vraag natuurlijk.. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Suzanne van den Berg
Homemade spinaziepesto
 6
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Muhamarra: Walnoot-paprika dip
 5
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Foody Redactie
 11
Foody redactieFoody redactie
Rucola pesto
 4
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.