Cranberryrelish met walnoten
Deze cranberryrelish met walnoten is super! De mandarijnschil versterkt de smaak op een heel lekkere manier. Omdat er in de relish agavesiroop is gebruikt in plaats van suiker wordt deze relish niet te zoet. De relish is super in combinatie met wat oude kaas, maar ook bij een tosti met brie en ham is heerlijk! En op de kersttafel bij een stuk kalkoen mag de relish ook niet ontbreken. Koel en donker is het ongeveer 1 maand houdbaar, maar of je dat gaat redden is nog maar de vraag natuurlijk.. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |