Eetbare lepels

Lekker hapje Eetbare lepels


Amuses serveer ja vaak op een lepel, maar hoe leuk zou het zijn om die lekkere kleine hapjes te serveren op een eetbare lepel? Met dit receptje maak je lekkere, knapperige lepels. Super makkelijk om te maken en het staat nog leuk ook. Serveer met een stukje geitenkaas + vijgen, met meegebakken Parmezaanse kaas en tijm of met wat hummus en geitenkaas. Klinkt super toch?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.