Eetbare lepels
Amuses serveer ja vaak op een lepel, maar hoe leuk zou het zijn om die lekkere kleine hapjes te serveren op een eetbare lepel? Met dit receptje maak je lekkere, knapperige lepels. Super makkelijk om te maken en het staat nog leuk ook. Serveer met een stukje geitenkaas + vijgen, met meegebakken Parmezaanse kaas en tijm of met wat hummus en geitenkaas. Klinkt super toch?
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |