Geroosterde pompoen met tabouleh

Geroosterde pompoen met tabouleh


Vaak wordt geroosterde pompoen gebruikt in een salade of in de soep, maar je kunt geroosterde pompoen natuurlijk op nog meer manieren serveren. Gevuld met tabouleh bijvoorbeeld. Omdat de geroosterde pompoen een zachte, licht zoetige smaak heeft, zorgt een vulling met voldoende smaakmakers voor een goede tegenhanger. Couscous met feta, kalamata, munt, granaatappelpitjes en gerookte amandelen it is. Klinkt heerlijk toch? Enjoy!  

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.