Gevulde bladerdeegbakjes met ei en zalm

Gevulde bladerdeegbakjes met ei en zalm


Deze gevulde bladerdeegbakjes met ei, zalm en kruidenkaas zal deze Pasen zeker niet misstaan op de brunchtafel. Gemakkelijk om te maken en super lekker! De binnenkant is heerlijk romig door de kaas en zoutig door de zalm. Serveer met een glaasje versgeperst sinaasappelsap en genieten maar. Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Suzanne van den Berg
  • Ivonne Niessink
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.