Gevulde kalkoen

Wil je graag kalkoen serveren met de Kerst, maar ben je bang dat deze waarschijnlijk droog uit de oven zal komen? Met dit recept hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Mits je een goede kwaliteit kalkoen koopt. Deze goudbruin geroosterde kalkoen gevuld met onder andere kastanjes, rode ui, knolselderij, biet, truffel aardappelen en appel is echt een toppertje. Serveer eventueel met spruitjes met balsamico en pommes duchesse van zoete aardappel en je hebt een heerlijk kerstdiner. Enjoy!
Bereidingstijd: 30 min | Oventijd: 30 – 35 min per kg | Rusttijd: 30 minuten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |