Gevulde kalkoen

Kerstdiner met gevulde kalkoen en bijgerechten


Wil je graag kalkoen serveren met de Kerst, maar ben je bang dat deze waarschijnlijk droog uit de oven zal komen? Met dit recept hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Mits je een goede kwaliteit kalkoen koopt. Deze goudbruin geroosterde kalkoen gevuld met onder andere kastanjes, rode ui, knolselderij, biet, truffel aardappelen en appel is echt een toppertje. Serveer eventueel met spruitjes met balsamico en pommes duchesse van zoete aardappel en je hebt een heerlijk kerstdiner. Enjoy! 

Bereidingstijd: 30 min | Oventijd: 30 – 35 min per kg | Rusttijd: 30 minuten

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Angela Bouwer
  • Foody redactie
Zo kom je stressvrij de kerst door + Win
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Zo kom je stressvrij de kerst door

Kerst is toch wel de mooiste tijd van het jaar. Vooral de voorpret in de keuken is het allerleukst. Wat te koken? Een hele gevulde kalkoen, een stoofpotje met...

Lees meer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.