Havermout met ananas en geroosterde noten
Na een heerlijke vakantie van 3 weken in Portugal, verlangde ik echt weer naar mijn smoothies en mijn ontbijtjes met havermout. Vooral dat laatste miste ik echt. Niet dat ik in Portugal niet heerlijk ontbeten heb hoor, maar 3 weken alleen maar brood als ontbijt is toch wat veel. Havermout is een super ontbijtje en het makkelijke is dat je het met zoveel kunt combineren. Vandaag een versie met ananas, geroosterde noten en goji bessen. Yummy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |