Hazelnootschuimtaart

Hazelnootschuimtaart


De hazelnootschuimtaart, ook wel de progrestaart genoemd, is echt heerlijk! Vol, romig, krokante en iets taai. Perfect. Met dit recept maak je zelf de klassieke hazelnootschuimtaart, die minstens net zo lekker is als die van de bakker. Hoe groot de verleiding ook is, probeer de hazlenootschuimtaart een dag te laten staan. Dan is hij nóg lekkerder! 
Voorbereidingstijd: 40 min | Oventijd: 60 min | Afkoelen: 1 nacht 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.