Hazelnootschuimtaart
De hazelnootschuimtaart, ook wel de progrestaart genoemd, is echt heerlijk! Vol, romig, krokante en iets taai. Perfect. Met dit recept maak je zelf de klassieke hazelnootschuimtaart, die minstens net zo lekker is als die van de bakker. Hoe groot de verleiding ook is, probeer de hazlenootschuimtaart een dag te laten staan. Dan is hij nóg lekkerder!
Voorbereidingstijd: 40 min | Oventijd: 60 min | Afkoelen: 1 nacht
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |